پیام تسلیت

همکار گرامی سرکار خانم فریبا حیدری

*کل من علیها فان و یبقی وجه ربک ذو الجلال و الاکرام * ضایعه درگذشت پدرمهربان و مومنتان را از صمیم قلب تسلیت عرض مینماییم ،خداوند متعال روح پاکش را با مولایش علی (ع) محشور نماید و به شما و سایر بازماندگان صبر جزیل عنایت فرماید.

کارکنان مجموعه مراکز تحقیقاتی

تبریک روز کارمند

هر صبح به امید روزی پر تلاش بر می خیزی و گام در مسیر خدمت رسانی و تلاش می نهی، تو خوب میدانی که چه گره های بزرگی از مشکلات مردم با قلم تو باز می شود، ثانیه ها دقیقه می شود و دقیقه ها ساعت، تا آن هنگام که صدای اذان ترا به خود می آورد،روز به نیمه رسیده و روز خود را با خدمت به خلق گذرانده ای ،بدان دعای خیر او پشتوانه توست، ای کارمند روز و روزهایت مبارک.مجموعه مراکز تحقیقاتی

انالله وانا الیه راجعون

همکار گرامی سرکار خانم مریم نطنزی

ضایعه درگذشت مادر ارجمندتان را به سرکار عالی و خانواده گرامیتان تسلیت عرض نموده و از خداوند سبحان برای آن مرحومه علو درجات و برای بازماندگان محترم صبر و شکیبایی آرزومندیم.

کارکنان مجموعه مراکز تحقیقاتی دندانپزشکی

برگزاری جلسه اعضای مراکز تحقیقات دندانپزشکی و ایمپلنت های دندانی

روز شنبه مورخ۹۶/۱/۲۶ راس ساعت ۱۱ صبح جلسه اعضای مراکز تحقیقات دندانپزشکی و ایمپلنت های دندانی در سالن آمفی تئاتر مرکز تحقیقات ترابی نژاد تشکیل گردید. در این جلسه بحث و تبادل نظر در مورد برنامه های آتی مرکز تحقیقات ایمپلنت های دندانی و  مرکز تحقیقات دندانپزشکی در راستای برنامه استراتژیک انجام شد.

تبریک روز دندانپزشک

با دلی آکنده از احترام و سپاس ، فرا رسیدن ۲۳ فروردین روز دندانپزشک را به اعضاء محترم هیات علمی و دانشجویان محترم دندانپزشکی صمیمانه تبریک عرض می نماییم و برای شما اعتلای مقام و علو منزلت آرزو می کنیم . امیدواریم ستاره زندگی و اختر دانشتان ، پیوسته ایام بر دل بیماران بتابد.

دوازدهمین جلسه شورای اداری مجموعه مراکز تحقیقاتی ترابی نژاد

دوازدهمین جلسه شورای مجموعه مراکز راس ساعت ۸صبح مورخ ۹۵/۱۲/۲۲ با حضور مسئولین و کارکنان مراکز تحقیقاتی و معاونت پژوهشی دانشکده  برگزار شد. دراین جلسه جناب آقای دکتر خادمی ضمن تشکر و قدردانی از کلیه اعضا هیات علمی و کارکنان مجموعه مراکز،پیشاپیش سال نو را تبریک گفته و برای همه آرزوی موفقیت کردند.

برگزاری جلسه بحث و تبادل نظر تیم کارشناسی وزارت خانه با مسئولین مجموعه مراکز تحقیقاتی

جلسه بحث و تبادل نظر تیم کارشناسی وزارت خانه با مسئولین مجموعه مراکز تحقیقاتی از ساعت ۱۲:۳۰دقیقه تا ساعت ۱۳:۳۰ دقیقه در روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۱۱/۲۷ در دفتر مجموعه مراکز تحقیقاتی برگزار شد.

تبریک

جناب آقای دکتر مهدی جعفر زاده عضو هیات علمی نیمه وقت مرکز تحقیقات دندانپزشکی

ارتقای جنابعالی از مرتبه استاد یاری به دانشیاری را به شما و اعضای محترم مرکز تحقیقات دندانپزشکی و سایر اساتید گروه دندانپزشکی اطفال تبریک و تهنیت عرض می نماییم.توفیق روز افزون شما را از خداوند منان خواستاریم.

برگزاری دهمین جلسه شورای مجموعه مراکز

همزمان با کسب رتبه اول مرکز تحقیقات مواد دندانی در جشنواره رازی دهمین جلسه شورای مجموعه مراکز با حضور جناب آقای دکتر خادمی رئیس دانشکده دندان پزشکی و آقای دکتر رضوی و روسای مراکز و سایر مسئولین مجموعه مراکز روز چهارشنبه مورخ ۹۵/۱۱/۶ در دفتر مجموعه مرکز تشکیل شد. در این جلسه آقای دکتر خادمی با تبریک مجدد به اعضا مرکز تحقیقات مواد دندانی خواستار تلاش بر چنین موفقیت هایی برای سایر مراکز شدند.

تبريك

سرکار خانم دکتر نجاتی دانش

دکتر عباسعلی  خادمی رئیس مجموعه مراکز تحقیقاتی دندانپزشکی

صفحه‌ها

اشتراک در مرکز تحقیقات پروفسور ترابی نژاد RSS

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.