Happy Norooz

Celeberating Norooz, Persian New Year

دوازدهمین جلسه شورای اداری مجموعه مراکز تحقیقاتی ترابی نژاد

دوازدهمین جلسه شورای مجموعه مراکز راس ساعت ۸صبح مورخ ۹۵/۱۲/۲۲ با حضور مسئولین و کارکنان مراکز تحقیقاتی و معاونت پژوهشی دانشکده  برگزار شد. دراین جلسه جناب آقای دکتر خادمی ضمن تشکر و قدردانی از کلیه اعضا هیات علمی و کارکنان مجموعه مراکز،پیشاپیش سال نو را تبریک گفته و برای همه آرزوی موفقیت کردند.

تبریک

جناب آقای دکتر مهدی جعفر زاده عضو هیات علمی نیمه وقت مرکز تحقیقات دندانپزشکی

ارتقای جنابعالی از مرتبه استاد یاری به دانشیاری را به شما و اعضای محترم مرکز تحقیقات دندانپزشکی و سایر اساتید گروه دندانپزشکی اطفال تبریک و تهنیت عرض می نماییم.توفیق روز افزون شما را از خداوند منان خواستاریم.

تبريك

سرکار خانم دکتر نجاتی دانش

دکتر عباسعلی  خادمی رئیس مجموعه مراکز تحقیقاتی دندانپزشکی

برگزاری سمیناریک روزه تازه های مواددندانی

سمیناریک روزه باحضورپروفسورعلیرضا والانژاد عضوهیئت علمی دانشکده دندانپزشکی ناکازاکی وپروفسورامیدصوابی درمحل آمفی تاترمجموعه مراکزتحقیقات درروزیکشنبه مرخ ۳۱/۵/۹۵ برگزارگردید. دراین سمینارکه باحضوراعضاء هیئت علمی دانشکده وبیش از۵۰نفرازدندانپزشکان برگزارگردید،مباحث پیشرفته درمواددندانی ،سرامیک های دندانی جدیدوسطوح بیواکتیودربیومتریال ها ارائه شد .

تبريك

جناب آقای دکتر سید محمد رضوی

ارتقای جنابعالی از مرتبه دانشیاری به استادی را به شما و سایراساتید گروه آسیب شناسی دانشکده دندانپزشکی تبریک و تهنیت عرض می نماییم و توفیق روزافزون شما را از خداوند منان خواستاریم.

کارکنان مجموعه مراکز تحقیقاتی دندانپزشکی

تبريك روزدندانپزشك

ای شما دندانپزشکان روزتان فرخنده باد
                                      آفتاب پر فروغ علمتان تابنده باد
تاشعاع مهرتان باشد به دنیا ماندگار
                                      دولت سلم و صفاتان تا ابد پاینده باد

پروردگارا: معماری لبخندهای زیبا آرمانی است که در رسیدنش محتاج یاری توام .
                                                                                                                 روز دندانپزشک مبارک باد

تبريك روززن

۲۰ فروردین برابر ۲۰ جمادی الثانی مصادف است با ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام علیها و روز مادر (روز زن ) واین مناسبت مجالی است تا بار دیگر به یادآوریم رنج و زحمات مادران را .
فرا رسیدن این میلاد فرخنده را به کلیه همکاران خانم تبریک و تهنیت می گوییم.

تبريك سال نو

بر آمد صبح و بوی نوروز                      به کام دوستان و بخت پیروز

مبارک بادت این سال و همه سال        همایون بادت این روز و همه روز

آغاز سال ۱۳۹۴ هجری شمسی را خدمت کلیه اساتید ، کارکنان و دانشجویان عزیز تبریک و تهنیت عرض می نماییم.

سخنرانی آقای دکتر عباسعلی خادمی رییس دانشکده دندانپزشکی و مرکز تحقیقات ترابی نژاد تحت عنوان“ Retreatment in Endodontic”در هجدهمین کنگره کنفدراسیون اندودنتیست های آسیا - اقیانوسیه در تاریخ ۸ تا ۱۰ آوریل ( ۲۱-۱۹ فروردین ماه  ۹۴ ) در شهر امان پایتخت کشور اردن انجام می شود.

صفحه‌ها

اشتراک در اخبار

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.