previous pauseresume next

غرفه مراکز تحقیقات دندانپزشکی ترابی نژاد در نمایشگاه استانی پل شهرستان در دهه فجر

غرفه مراکز تحقیقات دندانپزشکی ترابی نژاد بعنوان رتبه برتر هفته پژوهش ، در نمایشگاه استانی پل شهرستان در دهه فجر شرکت نمودند . حضور فعال  دانشگاه علوم پزشکی اصفهان و مراکز تحقیقات دندانپزشکی در نمایشگاه استانی پل شهرستان در دهه فجر با استقبال پرشور مراجعین همراه بوده درمراسم افتتاحییه این نمایشگاه ریاست محترم دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر اصغری و مدیر محترم روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی جناب آقای دکتر حسن خانی حضور داشته اند.

در این نمایشگاه روزانه ۲ انترن دندانپزشکی جهت معاینات و یک دانشجو دندانپزشکی جهت آموزش بهداشت دهان و دندان و ۲ کارشناس مراکز تحقیقات و یک کارگر ارائه خدمت می نمودند . و جمعا" ۳۰۲ نفر معاینه دندانپزشکی شدند. معرفی دستاوردهای مراکز تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی . اختراعات مراکز تحقیقات دندانپزشکی در معرض دید بازدید کنندگان قرار گرفت .

کاربران آنلاین

هم‌اکنون ۰ کاربر آنلاین هستند.